Beste Reetzweter,

Hoe meer je rijdt hoe beter,
Af en toe rijden is ok, maar alle ritten rijden is beter!

Uw voorzitterke,
Reet, 4 januari 2015


De afgelopen dagen was het weer van dat. Je p(m)etekindje dat, soms wat haperend of enkel voor zichzelf verstaanbaar, vol trots zijn of haar Nieuwjaarsbrief voorleest! De boodschap in deze briefjes, zijn vaak mooie wijsheden met boeddhistisch tintje die ons even doen stilstaan bij het wel en het wee van het afgelopen jaar maar ons nog meer willen vertellen hoe we meer kunnen genieten in het komende jaar.

Als we naar de wereld kijken liepen het voorbije jaar 2014 internationale kwesties verder uit de hand: Syrië, IS, Oekraïne, Gaza, Boko Haram… We ontvangen nochtans massa’s informatie via allerhande media over deze conflicten maar is geen mens dat hier nog aan uit kan, laat staan hoe of wie dit moet of kan oplossen! Iedereen heeft het ook over duurzaamheid maar onze aardkloot heeft nooit minder duurzaam voorgestaan als vandaag!

Dan verging het ons clubje in 2014 een heel stuk beter! Nooit namen er meer Reetzweters deel aan een openingsrit, groep 3 mengden zich in de debatten zowel op de Beffe Classic als tijdens de onvolprezen Briek Schotte Classic, de trip naar Asturië leerde dat er naast de Alpen en Pyreneeën ook nog andere sublieme bergketens in Europa zijn om te bedwingen, de familie trip was meer dan een meevaller, de Bestorming groeit stilaan uit naar een vaste waarde bij de fietsclubs in de streek, tijdens de Tiroler avond oefenden jullie alvast hoe zich te gedragen op de apres-ski de komende wintervakantie, de Warmste Nacht, etc…

2015 belooft alvast opnieuw een mooi RZ-jaar te worden: veel Reetweters hebben de uitdaging aangegaan om de volledige Ronde van Vlaanderen te rijden, De Beffe Classic krijgt een waardige opvolger in het mergelland, bij de bergentrip hangt opnieuw het bordje “fully booked” uit,….

safetyAls voorzitter kan ik na zo’n mooi jaar enkel gelukkig zijn met de inzet van de coaches, het enthousiasme in de kroeg na een rit, jullie vele deelname aan de ritten, de leuke woorden van roockies over de openheid die in onze club de bovenhand heeft.

Om mijn wens voor 2015 kracht bij te zetten wil ik graag het verwantschap in waarden tussen de Reetzweters en het bedrijf van “head of the security” Dirk Porrez in de verf willen zetten. Voor 2015 wens de Reetzweters: Dedication, Discipline and Friendship but Safety first!!!

Koen

Uw Voorzitter

 Blokkeer in jullie agenda alvast 1 maart! We houden dan de openingsrit 2015, verdere info volgt op de site  

Reacties  

#1 JanV 07-01-2015 19:37
En of 2015 een mooi RZ / fietsjaar zal worden.
Eén van de roockies zijnde kan ik de stelling van de openheid / verbondenheid alleen maar beamen.
De aangename ongedwongen sfeer maakt dat de batterijtjes net dat ietsje meer opgeladen zijn om de werkweek aan te vatten.
Ben blij om deel uit te maken van "de club die leeft".

Greetz

Jan

You have no rights to post comments