Beste Reetzweters,

De afgelopen weken waren de weersgoden ons niet welgezind! Je moest al uit echt Flandrien-hout gesneden zijn om je carbonnen ros van stal te halen. In Gent-Wevelgem konden de renners zich amper op de weg houden. Menig renner eindigde in de gracht en slechts 37 van hen haalde de finish!

Veel Reetzweters hielden het in onze streken voor bekeken en vluchten naar het buitenland voor een intensieve fietsstage! Hun sociale media verklapt dat ze hun eerst vormpiek al bereikt hebben en we rekenen vanaf nu wekelijks op hen om te beuken tegen de wind! ;-)

Maar er is beterschap op komst:

  • Voor onze eerste dijkenrit nu donderdag 9 april 19u beloven Frank en Sabine heerlijk lenteweer! Heb je nog winter-witte billen of al een heerlijke bruine tint, aarzel niet, smeer U billen in en registreer op de site! Let wel lichtjes en fluo-hesje zijn verplicht!! De zon gaat al slapen om 20u27! Verder zullen we elke eerste donderdag van de maand de Reetzweters van de maand huldigen. De man en vrouw met de meeste ritten, ontvangt de gele of roze trui! Registreer je nu
  • Vanaf dinsdag 14 april recupereren we onder leiding van Herman en Luc aan een rustig tempo! Dit geeft ook de leden van groep 3 om een extra training in te lassen. Van het samen uit, samen thuis principe wordt niet afgeweken! 
  • Op 31 mei organiseert Jan Verbeeck de Stella Gold Race in het mergelland ( de streek waar de Amstelgold race wordt gereden!). Deze is de opvolger van den Beffe Classic van Herman. Het is een clubevenement waaraan alle groepen deelnemen. Er zijn 2 afstanden voorzien (75km en 130km). Verdere info volgt op de site maar vink deze dag al aan op je kalender! Registreer je nu
  • Op 18 juni kunnen we ons nog een dubbel plooien voor de jaarlijks tijdrit door de Prosperpolder in Doel. Op aanvraag van de Vloe zal Gina nog een haar beste stoofvlees klaar maken! Jeroen Meus kan inpakken J
  • Op 27 augustus organiseren we de 4de Bestorming van de Bosstraat! We vonden het niet fijn dat deze niet “uitverkocht” was de vorig jaar. Er namen minder Reetzweters deel dan andere jaren en er waren ook te weinig helpende handen om alles in goede banen te leiden. De Bestorming is een unieke gelegenheid om eens wat fietsende vrienden uit te nodigen voor deze unieke challenge en hen kennis te laten maken met de unieke Reetzweter-sfeer! Wil je een vriend, kennis of bevriende fietsclub uitnodigen, mail zijn/hun emailadres aan Ronny (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We zetten het adres in de mailingslist!

Kledij

Momenteel werken we aan het nieuw ontwerp van de kledij. Hierop zullen ook nieuwe sponsors komen. We hebben ook een nieuwe leverancier gekozen met erg goede zemen. Goed nieuws voor de gevoelige poepjes onder ons! Het zou wel fijn zijn voor onze sponsors – zij maken het mogelijke dat we het lidgeld en evenementen democratisch kunnen houden – dat elke Reetzweter een nieuwe outfit koopt opdat de sponsors wat visibiliteit hiervoor in plaats krijgen!

Met Sportieve Groet

Koen

You have no rights to post comments