"Afzien is tijdelijk, opgeven is voor altijd"

De Reetzweters dragen als fietsliefhebbers zowel het sportieve als het sociale hoog in het vaandel.

In vier groepen worden meermaals per week (zie programma) tochten van verschillende afstanden en aan verschillende snelheden gereden. Op de homepage van onze site vindt u onder de rubriek "De Reetzweters" de doelstellingen van de verschillende groepen.(Groep 1, Groep 2, Groep 3, MTB).

Zowel de beginnende wielertoerist (groep 3), de gedreven wielertoerist (groep 2), tot de meer prestatiegerichte wielertoerist (groep 1) en de mountainbiker vindt zijn plaats in het Reetzweter peloton.

Meestal vertrekken de verschillende groepen vanop de thuisbasis De Klinkaert in het Antwerpse Reet, tenzij er voor toertochten (koersfiets of MTB) binnen- en buitenland wordt afgeschuimd.

Tijdens de zomermaanden trekken de verschillende groepen richting de bergen. Na de Ventoux, de Pyreneeën, de Italiaanse en de Franse Alpen, Genève – Nice, Izoard en Venetië - Zell Am See, Centraal Massief, Corsica, Zwitserland, de Dolomieten, de Zuidelijke Alpen in voorgaande jaren, staat er in 2019 een bergentrip "Italie-met oa de Stelvio" op het programma.

Voor elk wat wils dus, met als gemene delers een "coeur cycliste en Trappiste".

"Een kater is tijdelijk, plezier is voor altijd !"

Onze patroonheilige Albéric Schotte

brik schotte

You have no rights to post comments